Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Στην κορυφή του Προφήτη Ηλία

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ορεινή πεζοπορία από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας και φίλους. Η αφετηρία ήταν στο χωριό Λάμπεια (Δίβρη) και μετά από 3ωρη πορεία φτάσαμε στην κορυφή του Προφήτη Ηλία σε υψόμετρο 1600μ. όπου μπορέσαμε να θαυμάσουμε ολόκληρο
τον Νομό μας αλλά και τους τρεις όμορους Νομούς.


Απέναντί μας, μας παρακολουθούσε η ψηλότερη κορυφή
της Ηλείας, η Ανάληψη με υψόμετρο 1800μ.
Ένας από τους επόμενους στόχους μας.

Η μικρή παρέα μας, αφού ξεκουράστηκε λιγάκι, πήρε τον 3ωρο δρόμο της επιστροφής γεμάτη από την ενέργεια που της έδωσαν οι γύρω κορυφογραμμές και το φαράγγι με τους ζωντανούς χειμάρρους. 
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν, μοιράστηκαν την εμπειρία και κυρίως τον οδηγό μας. Ραντεβού στην επόμενη πεζοπορία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου