Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ολοκλήρωση καταγραφής διαδρομών οροπεδίου Φολόης

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε η φωτογράφηση και καταγραφή των διαδρομών στο οροπέδιο της Φολόης με την βόλτα μας στους πανέμορφους καταρράκτες του φαραγγιού του Χαρατσαρίου, δυτικά του χωριού Νεμούτα. 

καταρράκτες οροπεδίου Φολόης

Ήταν μια απαιτητική διαδρομή, με μεγάλες κλίσεις, αλλά και με ομορφιές που σε κάνουν να ξεχνάς κάθε κούραση και κάθε δυσκολία. Καταρράκτες καλά κρυμμένοι στην αγκαλιά της κατάφυτης παρθένας φύσης, ύψους από 15 ως 35 μέτρα. Χαρακτηριστικό του φαραγγιού είναι το γεγονός ότι πλησιάζεις κοντά στον κάθε καταρράκτη, ακούς το βουητό του αλλά σπάνια θα τον αντικρίσεις καθώς δεν γνωρίζεις την ακριβή του θέση.

Ο Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. στην Νεμούτα Φολόης

Ευχαριστούμε τον Σιάκκουλη Νίκο που μας οδήγησε με ακρίβεια σε όλους τους καταρράκτες, αλλά πολύ περισσότερο τον φωτογράφο μας Κώστα Λαδά, ο οποίος για εννέα μέρες μας ακολούθησε παντού, πάντα ακούραστος και πάντα με διάθεση, προσπαθώντας να αποθανατίσει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια που συναντούσαμε στο δρόμο μας. Σύντομα, θα αναρτηθούν από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας όλες οι διαδρομές που ακολουθήσαμε το προηγούμενο διάστημα.



2 σχόλια:

  1. Ευχαριστω πολυ ολα τα μελη του συνδεσμου σας για την ζεστη υποδοχη ,φιλοξενια και ξεναγηση στις ομορφιες του τοπου σας. Ηταν τιμη μου που περπατησα σε τοσο ομορφα μονοπατια με υπεροχους ανθρωπους.
    Μια μοναδικη εμπειρια για μενα ,που σιγουρα αποτυπωθηκε με τον καλυτερο τροπο μεσα απο τον φωτογραφικο φακο και που συντομα θα απολαυσουν και μαθουν, μεσα απο τα αναλυτικα σας αρθρα , σε ολο τον κοσμο τον δικο σας παραδεισο.
    Καλες περιηγησεις σε ολους ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Στον παράδεισός μας είσαι πάντα ευπρόσδεκτος.

      Διαγραφή