Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Στο "Φαράγγι των Κενταύρων"

Το ερχόμενο Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας διοργανώνει πεζοπορία στο πανέμορφο "Φαράγγι των Κενταύρων", δυτικά του χωριού Φολόη και παράλληλα στον Ομηρικό ποταμό Σελλήεντα (Σελλήεις). Η πεζοπορία αυτή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της συνεργασίας του συνδέσμου μας με τον φωτογράφο Κώστα Λαδά, σε μια προσπάθεια καταγραφής των διαδρομών του οροπεδίου της Φολόης και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και των θησαυρών που πλαισιώνουν αυτές τις διαδρομές.

Όποιος επιθυμεί να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία και την παρέα, είναι ευπρόσδεκτος. Ας επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail του Συνδέσμου ή στη σελίδα μας στο facebook για περισσότερες πληροφορίες.

Η φωτογράφηση θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδος, σε άλλα μέρη της περιοχής, το πρόγραμμα της οποίας θα αναρτηθεί σύντομα. 

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Στην κορυφή του Προφήτη Ηλία

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ορεινή πεζοπορία από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας και φίλους. Η αφετηρία ήταν στο χωριό Λάμπεια (Δίβρη) και μετά από 3ωρη πορεία φτάσαμε στην κορυφή του Προφήτη Ηλία σε υψόμετρο 1600μ. όπου μπορέσαμε να θαυμάσουμε ολόκληρο

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Διανύσαμε τον "Δρόμο των αθλητών προς τη δόξα"

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας συμμετείχε στην πρώτη πανελλήνια διήμερη πεζοπορία με τίτλο