Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

1ο "Φώτο - Ράλλυ" Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Την Κυριακή 17 Αυγούστου 2014, σας προσκαλούμε να έρθετε και να παίξετε μαζί μας στο 1ο "Φώτο - Ράλλυ" Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. Στόχος μας είναι να ανακαλύψουμε σε ποιο σημείο βρίσκονται οι λεπτομέρειες των φωτογραφιών, που μας έστειλε ο μανιώδης Κινέζος φωτογράφος Πατ Αο Κλικ. Φτιάξτε ομάδες των πέντε ατόμων και ελάτε να ακολουθήσουμε τα βήματά του.
Σημείο συνάντησης και εκκίνησης είναι η πλατεία του χωριού Δούκα στις 11:00 π.μ. Η απονομή του επάθλου θα γίνει στο "Lalas Village" αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνείτε μέχρι την Παρασκευή 15 Αυγούστου στα τηλέφωνα: 6981333575, 6982011766 και 6930688494 για την ομαλότερη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Η συμμετοχή θα επιβαρύνεται με 1 ευρώ/άτομο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου