Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

2ο Φώτο – Ράλλυ Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Ο γνωστός σε όλους Κινέζος φωτογράφος εθεάθη πριν από λίγες μέρες στην περιοχή της Πέρσαινας. Φήμες λένε ότι ο Πατ Άο Κλικ βρίσκεται σε καινούρια αποστολή στον τόπο μας, μετά από την περσινή επιτυχία και την άμεση παρέμβασή μας στην αποκάλυψη των στοιχείων.
Θα βοηθήσουμε και φέτος;
Η διαδικασία είναι απλή και γνωστή...!


Την Κυριακή 16 Αυγούστου σας προσκαλούμε να έρθετε να παίξετε μαζί μας στο 2ο Φώτο Ράλλυ, που διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας. Στόχος μας είναι να ανακαλύψουμε σε ποιο σημείο βρίσκονται οι λεπτομέρειες των φωτογραφιών που μας έστειλε ο μανιώδης Κινέζος φωτογράφος. Φέτος το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Παλαιά Πέρσαινα, σε ένα τοπίο που η φύση έχει αρχίσει να εισχωρεί παντού, ανάμεσα σε σπίτια ερειπωμένα που διεγείρουν τη φαντασία και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για την εικόνα του χωριού όσο έσφυζε από ζωή!

Σημείο συνάντησης: Πλατεία Νέας Πέρσαινας
Ώρα συνάντησης: 10:00 π.μ.
Ομάδες: 3-5 άτομα
Συμμετοχή: 2 ευρώ/άτομο

Πληροφορίες: 6973381207, 6982011766

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου