Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

2ο Φώτο – Ράλλυ Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Ο γνωστός σε όλους Κινέζος φωτογράφος εθεάθη πριν από λίγες μέρες στην περιοχή της Πέρσαινας. Φήμες λένε ότι ο Πατ Άο Κλικ βρίσκεται σε καινούρια αποστολή στον τόπο μας, μετά από την περσινή επιτυχία και την άμεση παρέμβασή μας στην αποκάλυψη των στοιχείων.
Θα βοηθήσουμε και φέτος;
Η διαδικασία είναι απλή και γνωστή...!


Την Κυριακή 16 Αυγούστου σας προσκαλούμε να έρθετε να παίξετε μαζί μας στο 2ο Φώτο Ράλλυ, που διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας. Στόχος μας είναι να ανακαλύψουμε σε ποιο σημείο βρίσκονται οι λεπτομέρειες των φωτογραφιών που μας έστειλε ο μανιώδης Κινέζος φωτογράφος. Φέτος το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Παλαιά Πέρσαινα, σε ένα τοπίο που η φύση έχει αρχίσει να εισχωρεί παντού, ανάμεσα σε σπίτια ερειπωμένα που διεγείρουν τη φαντασία και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για την εικόνα του χωριού όσο έσφυζε από ζωή!

Σημείο συνάντησης: Πλατεία Νέας Πέρσαινας
Ώρα συνάντησης: 10:00 π.μ.
Ομάδες: 3-5 άτομα
Συμμετοχή: 2 ευρώ/άτομο

Πληροφορίες: 6973381207, 6982011766

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΦΟΛΟΗΣ 14/08/2015

Προσκαλούμε όλους τους φίλους της φύσης και του ποδηλάτου, να γίνουν ένα με την παρέα μας και να μας ακολουθήσουν για μια μοναδική ποδηλατοβόλτα στα χωμάτινα μονοπάτια του δρυοδάσους της Φολόης. Θα υπάρξουν 2 διαδρομές των 5 χλμ. και των 15 χλμ. στην καρδιά του δάσους. 

Αμέσως μετά, η παρέα μας θα κάνει πικ-νικ μέσα στο δάσος με τους συμμετέχοντες να φέρνουν ο καθένας το φαγητό του. 


· Σημείο Εκκίνησης: Εξωκλήσι Αγίου Γεωργίου (στο δρόμο για Πέρσαινα)
· Ώρα συνάντησης: 10:00 π.μ.

Πληροφορίες: 6973381207 , 6942991465

Τα Δ.Σ. των:

Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας

Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Ωλονός»



Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Εκδηλώσεις Αυγούστου 2015

Ο φετινός Αύγουστος θα είναι και πάλι γεμάτος με εκδηλώσεις που θα εμπλουτίσουν με ενδιαφέρον τις μέρες των διακοπών των επισκεπτών της περιοχής αλλά και των ντόπιων κατοίκων. Θεωρούμε χρέος μας να δημιουργούμε επιπλέον κίνητρα για να επισκέπτεται την περιοχή μας συνεχώς περισσότερος κόσμος, να γνωρίζει τις ομορφιές μας και φεύγει ευχαριστημένος. Αυτή η προσπάθειά μας γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά τις μέρες που είναι πιο εύκολο για τους επισκέπτες να έρθουν, αυτή η προσπάθεια εντείνεται. Έτσι και φέτος, πέραν των κλασσικών δραστηριοτήτων μας, διοργανώνουμε εκδηλώσεις και παιχνίδια που θα χαρίσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς στους συμμετέχοντες. Αναλυτικότερα:
  1. Την Παρασκευή 14 Αυγούστου, μαζί με τον Σύλλογο Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς "Ωλονός", συνδιοργανώνουμε ποδηλατοβόλτα στην καρδιά του Δρυοδάσους της Φολόης, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.
  2. Την Κυριακή 16 Αυγούστου, διοργανώνουμε το 2ο "Φώτο - Ράλλυ" στην Παλαιά Πέρσαινα. Ένα παιχνίδι που χρειάζεται πιο πολύ παρατηρητικότητα, καθώς σκοπός του είναι να ανακαλύπτουμε αντικείμενα που υπάρχουν γύρω μας, μέσα από φωτογραφίες που μας δίνουν οι κριτές. Ώρα συνάντησης 10:00 π.μ. με ομάδες των 5 ατόμων.
  3. Την Παρασκευή 21 Αυγούστου, σε συνδυασμό με τα δεύτερα γενέθλια του Συνδέσμου μας, διοργανώνουμε για δεύτερη χρονιά τις "Αθλοπαιδιές Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο." στην έδρα μας, το χωριό Μηλιές. Ειδικές ικανότητες χρειάζονται για την νίκη, καθώς στα αγωνίσματα που θα διαγωνιστούν οι ομάδες, χρησιμοποιείται ευρεία γκάμα ταλέντων. Αγωνίσματα όπως: σκυταλοδρομία, αυγοδρομίες, τσουβαλοδρομίες κ.α. Οι ομάδες αποτελούνται από 4 άτομα και η ώρα έναρξης είναι 6:30 μ.μ.
  4. Το Σάββατο 29 Αυγούστου, με την ευκαιρία της Πανσελήνου, θα πραγματοποιήσουμε βραδινή πεζοπορία με σημείο συνάντησης που θα ανακοινωθεί εγκαίρως και ώρα συνάντησης 8:30 μ.μ.

Για όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις θα υπάρξουν αναλυτικές ανακοινώσεις προσεχώς. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα: 6973381207, 6982011766 και 6986730108.


Καλή μας διασκέδαση!