Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στο Φαράγγι των Κενταύρων

Την Κυριακή στις 3 Ιουλίου πραγματοποιείται  η πεζοπορία μας στο Φαράγγι των Κενταύρων, παρέα με τον "Όμιλο φίλων ακτής". Μια κυκλική διαδρομή που έχει σηματοδοτηθεί από το Σύνδεσμο μας, παράλληλα στον ποταμό Σελλήεντα με αρχή και τέλος το χωριό Φολόη.
Πρόκειται για ένα φαράγγι που χαρίζει στους πεζοπόρους μια μοναδική εμπειρία άγριας ομορφιάς και αρμονίας της φύσης, καθώς το ελαφρώς κατηφορικό μονοπάτι επιτρέπει να απολαύσουμε την πλούσια βλάστηση του τόπου καταλήγοντας στο Δρυοδάσος, ενώ λίγη ώρα αργότερα βρισκόμαστε να περπατάμε ανάμεσα σε δύο τοίχους ύψους 30 μέτρων δίνοντάς μας την ευκαιρία να αντιληφθούμε το μεγαλείο της αρμονίας της φύσης. Αφού τελειώσει η πορεία μέσα στο φαράγγι έχει σειρά ο ποταμός Σελλήεντας να μας χαρίσει μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης ανάμεσα στα πελώρια πλατάνια του, δίνοντας μας δυνάμεις για το τελευταίο κομμάτι της πεζοπορίας μας, όπου το ανηφορικό τμήμα μήκους 1200 μέτρων μας χαρίζει μια πανοραμική θέα με καινούργιες εικόνες που θα χαραχθούν στην μνήμη μας προσμένοντας την επόμενη εξόρμηση μας!!


Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους και τα μέλη του Συνδέσμου, ότι ώρα συνάντησης θα είναι στις 11 το πρωί στο Μουσείο Φολόης "Μπάμπης Παπαθεοδώρου".

Απαραίτητος εξοπλισμός: Δεύτερα παπούτσια και μακρύ παντελόνι.
Κατηγορία: A
Διάρκεια: περίπου 3 ώρες

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν μέχρι και το Σάββατο για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα 6986730108, 6981638946


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου