Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στο Παναχαϊκό όρος

Κάπως έτσι ολοκληρώνουμε το πρόγραμμα πεζοποριών και δραστηριοτήτων μας. Tο τελευταίο μας ραντεβού για φέτος, θα το δώσουμε στο Παναχαϊκό όρος, λίγα μόλις λεπτά από την Πάτρα, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.


Φωταγραφία: Αποστόλης Καράγιωργας από Ε.Ο.Σ. Πύργου

Πρόκειται για μια διαδρομή, Πουρναρόκαστρο- Ψάρθι - Πουρναρόκαστρο, υψομετρικής διαφοράς περίπου 800μ., η οποία ξεκινάει με χωματόδρομο για λίγα μέτρα, και στην συνέχεια και καθ' όλη την διάρκεια της πεζοπορίας μας, θα βρισκόμαστε σε σηματοδοτημένο μονοπάτι.

Ξεκινάμε από το Πουρναρόκαστρο με λίγα δέντρα να μας περιβάλουν, τα οποία όσο ανεβαίνουμε θα αραιώνουν μέχρι το καταφύγιο στο Ψάρθι όπου θα υπάρχει από ελάχιστη εώς καθόλου βλάστηση, σχεδόν πετρώδες. Καθ' όλη την διάρκεια της επιστροφή μας θα απολαμβάνουμε μπροστά μας τον Πατραϊκο κόλπο.

Το σημείο συνάντησης θα είναι στο parking του Carrefour στις 9:00 το πρωί, μπαίνοντας από την έξοδο γλαύκος, 500μ. μετά, στο κυκλικό κόμβο βρίσκεται το Super Market Carrefour.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Καλά ορειβατικά παπούτσια, νερό, αντιανεμικό μπουφάν, αδιάβροχο.
Κατηγορία: A+
Διάρκεια: 4:30 - 5:00 ώρες

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν μέχρι το Σάββατο, για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα 6973381207, 6981638946.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου