Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση για το 4ο Κυνήγι Χαμένου θησαυρού Δρυοδάσος Φολόης στις 26/02/2017

Για άλλη μια χρονιά ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια μας πραγματοποιείται στο Δρυοδάσος της Φολόης. Το 4ο, πλέον, κυνήγι χαμένου θησαυρού, που ήρθε για να γίνει θεσμός, ώστε να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα διασκεδάζοντας αλλά και απολαμβάνοντας αυτό το όμορφο και σπάνιο μέρος.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.


Ένα παιχνίδι μνήμης, ομαδικότητας αλλά και διασκέδασης, που ήρθε για να δοκιμάσει την αντοχή σας αλλά και παρατηρητικότητα σας ώστε να φτάσουμε στην επίλυση του μυστηρίου. Όποιες ομάδες θεωρούν ότι καλύπτουν αυτά τα χαρακτηριστικά ή θέλουν να δοκιμαστούν σε αυτά, παρακαλώ να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6998333749, 6973381207, 6981638946 για να δηλώσουν συμμετοχή.

Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου  στις 12 το μεσημέρι στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν 4 ή 5 μέλη και η συμμετοχή είναι 2 ευρώ το άτομο. Δεκτές θα γίνουν μόνο οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 24/02/2017. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί το φετινό σενάριο.

Έχει αποδειχτεί από την ιστορία των χαμένων θησαυρών ότι οι ομάδες που θα είναι αποκριάτικα ντυμένες λαμβάνουν μια μαγική δύναμη από τον Μέγα καρνάβαλο και έτσι αυξάνεται η παρατηρητικότητα και η οξύτητα του πνεύματος τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου