Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση για την Πεζοπορία στο όρος Βαράσοβα 12/03/2017

Την Κυριακή 12 Μαρτίου δίνουμε το ραντεβού μας για άλλη μια προγραμματισμένη εξόρμηση μας στο όρος Βαράσοβα. Πρόκειται για μια διαδρομή περίπου 6 ωρών, ξεκινώντας από χωματόδρομο για λίγα μέτρα, ώστε να μπούμε στο σηματοδοτημένο μονοπάτι το οποίο μας καθοδηγεί μέχρι την κορυφή.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Στο πρώτο κομμάτι της πεζοπορίας μας η φύση μας περιβάλει από δέντρα, όπως οξιές ή Βελανιδιές, ενώ στην συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε ανάμεσα στις άγριες εναλλαγές του τοπίου, καθώς το δεύτερο κομμάτι αποτελείται από πιο χαμηλή βλάστηση με το έδαφος να γίνεται πιο πετρώδες μέχρι την κορυφή. 

Κάπως έτσι τα όμορφα δέντρα θα αντικατασταθούν από μια εκπληκτική θέα, ξεκινώντας από το Πατραϊκό κόλπο και όσο ανεβαίνουμε τόσο πιο πανοραμική θα είναι η θέα που θα απλώνεται μπροστά μας, αφού στην κορυφή (σε ύψος 917 μ.) βλέπουμε Παναχαϊκό όρος, Ερύμανθο και τον κάμπο του Γαλατά. 100μ. πριν την κορυφή συναντάμε ένα πηγάδι στην μέση του πουθενά που μαζί με τα ερείπια  που έχει γύρω του κάνουν το μέρος ακόμα πιο μυστηριώδης.

Η συνάντηση μας θα είναι την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 9 το πρωί στην είσοδο του χωριού Άνω Βασιλική.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Καλά πεζοπορικά παπούτσια, μακρύ παντελόνι, μπατόν, νερό και ξηρά τροφή.
Κατηγορία: A+
Διάρκεια: 6 ώρες

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν μέχρι το Σάββατο, για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής, καθώς και για επιπλέον πληροφορίες, στα τηλέφωνα 6981638946, 6985659908, 6937894450.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου