Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στον Ταΰγετο

Κάπως έτσι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα μας για το Α' εξάμηνο του 2017. Με μια εξόρμηση διαφορετική από τις άλλες, καθώς με την πεζοπορία μας στον Ταΰγετο ο Σύνδεσμος μας  επιχειρεί την κατάκτηση νέων στόχων, αφού φυσικά έχουμε αποκτήσει πλέον την εμπειρία των παλαιών.

Πηγή: http://www.notospress.gr

Για πρώτη φορά, λοιπόν, η ομάδα μας θα επιχειρήσει να φτάσει στην υψηλότερη κορυφή της Πελοποννήσου και ταυτόχρονα κάνοντας αυτή την εξόρμηση, διήμερη. Σκοπός της διήμερης αυτής εξόρμηση, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου, είναι να προλάβουμε στο χάραμα να είμαστε στην κορυφή, ώστε να δούμε το φαινόμενο της πυραμίδας στην καλύτερη του φάση. 

Η συνάντηση μας θα γίνει Σάββατο 1 Ιουλίου απευθείας στο καταφύγιο του Ταΰγετου στην θέση Βαρβάρα στις 7:00 το απόγευμα. Εκεί θα φάμε και θα ξεκουραστούμε μέχρι τις 2:00 το βράδυ που θα ξεκινήσει η πεζοπορία μας για την κορυφή, με σκοπό το χάραμα να αντικρίσουμε την πιο εκθαμβωτική θέα που θα έχουμε απολαύσει ποτέ. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουμε το δρόμο της επιστροφής για το καταφύγιο, όπου θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε.

Πηγή: https://www.gigiki.com/gr

Να τονίσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις ήδη περιορισμένες θέσεις του καταφυγίου. Όσοι δεν προλάβουν τις θέσεις στο καταφύγιο, υπάρχει η δυνατότητα να μείνουν σε δικές τους σκηνές στον περιβάλλοντα χώρο του καταφυγίου.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Φακός κεφαλής, μπατόν, καλά ορειβατικά παπούτσια, δεύτερα ρούχα, αντιανεμικό και υπνόσακος.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουμε μέχρι το Σάββατο 24 Ιουνίου, για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα 6973381207, 6981638946, 6998333749.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου