Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωση για το "4ο Φώτοράλλυ Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο."

Τον εντοπίσαμε και φέτος! Ο διάσημος πλέον φωτογράφος Πατ Αο Κλικ εθεάθη και πάλι στην περιοχή μας. Επέλεξε το χωριό της Φολόης για να δοκιμάσει ξανά τις δεξιότητές μας. Θα συμμετάσχουμε και φέτος;

Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας ολυμπίας φωτοράλλυ Φολόη

Σας καλούμε για άλλη μια χρονιά στο παιχνίδι που διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας. Το φετινό μας ραντεβού είναι την Κυριακή 20 Αυγούστου, στις 11:00 το πρωί, στην πλατεία του χωριού Φολόη. Πως μπορείτε να συμμετέχετε; Πολύ απλό...

Φτιάξτε ομάδες των πέντε ατόμων, δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα που δίνονται παρακάτω και ελάτε την Κυριακή στην πλατεία της Φολόης. Εκεί θα έχουμε ετοιμάσει για σας όλα τα στοιχεία, που θα μας κάνουν να περάσουμε μαζί δύο υπέροχες ώρες και θα δοκιμαστούν η οξύτητα της όρασης, η παρατηρητικότητα και η αντοχή μας. 

Ώρα συνάντησης: 11:00 π.μ.
Σημείο συνάντησης: Πλατεία Φολόης
Ομάδες: 5 άτομα
Συμμετοχή: 2ευρώ/άτομο

Απαραίτητη προυπόθεση: Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να δηλώσουν τις ομάδες τους το αργότερο μέχρι το Σάββατο 19 Αυγούστου στα τηλέφωνα: 6973381207 και 6998333749.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου