Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων 2018

Το πρόγραμμα αποτελεί ένα γενικό οδηγό για τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα μέχρι τα μέσα Ιουνίου, ώστε οι ενδιαφερόμενοι φίλοι και τα μέλη του Συνδέσμου, να μπορούν να φτιάξουν το πρόγραμμά τους. Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα, θα αναρτώνται μία εβδομάδα πριν, στο blog και στο facebook του Συνδέσμου μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

13 Ιανουαρίου 2018
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου σας προσκαλούμε στις 20:00 στην ταβέρνα "Οι Κένταυροι" στη Φολόη, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

28 Ιανουαρίου 2018
Στεμνίτσα - Δημητσάνα (Μαίναλο)
Μία γραφική διαδρομή στην καρδιά της Αρκαδίας. Ένα χειμωνιάτικο τοπίο ανάμεσα στο Λούσιο ποταμό , μπαρουτόμυλους, νερόμυλους, νεροτριβές, μοναστήρια και καλντερίμια.
Κατηγορία: Α      Ώρες: 5:00

18 Φεβρουαρίου 2018
4ο Κυνήγι Χαμένου θησαυρού Δρυοδάσους Φολόης
Για 4η χρονιά σας προσκαλούμε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι αναζήτησης και επεξεργασίας πληροφοριών στο δρυοδάσος της Φολόης.

11 Μαρτίου 2018
Βουραϊκός
Κατάβαση στο πανέμορφο φαράγγι του Βουραϊκού και επιστροφή στα Καλάβρυτα μέσω οδοντωτού.
Κατηγορία: Α      Ώρες: 4:00

9 Απριλίου 2018
Γενική Συνέλευση
Την Δευτέρα 9 Απριλίου και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας στο χωριό Μηλιές.

22 Απριλίου 2018
Αντρώνι
Μια διαδρομή που θα μας επιτρέψει να θαυμάσουμε την επιβλητική ομορφιά τριών φαραγγιών της περιοχής και του Σελλήεντα ποταμού.
Κατηγορία: Α+      Ώρες: 5:00

13 Μαΐου 2018
Ερύμανθος
Ανάβαση στην κορυφή Ωλενός του όρους Ερύμανθος. Απαιτητική ανάβαση στα 2.224μ. ανάμεσα σε έλατα και αλπική βλάστηση.
Κατηγορία: Β      Ώρες: 7:00 - 8:00

3 Ιουνίου 2018
Φαράγγι Αλογοθέτη
Ένα όμορφο και εύκολο μονοπάτι στο φαράγγι του Αλογοθέτη στην περιοχή της Νεμούτας.
Κατηγορία:Α      Ώρες: 5:00

17 Ιουνίου 2018
Γειτονιές των Ξωτικών
Κυκλική διαδρομή με αφετηρία και τερματισμό το χωριό Λάσδικας. Μία πεζοπορία με κατάβαση ενός πανέμορφου φαραγγιού και ανάβαση μέσω του ποταμού Ενιπέα.
Κατηγορία: Α+      Ώρες: 5:00

Λόγω της πιθανότητας που υπάρχει να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα για λόγους διευκόλυνσης διοργάνωσης, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες θα ενημερώνεστε στα στοιχεία επικοινωνίας του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου