Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στο Βουραϊκό

Την μεθεπόμενη Κυριακή, 11 Μαρτίου θα βρεθούμε σε γνώριμα μέρη για τον Σύνδεσμό μας. Θα πραγματοποιήσουμε πεζοπορία στο πανέμορφο φαράγγι του Βουραϊκού, που ενώνει τα Καλάβρυτα με το Διακοφτό. 

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από τον κόμβο της Αρχαίας Πίσας (Μιράκα) στις 6:00 το πρωί και θα γίνουν στάσεις στον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Πάτρα. Στις 6:30 στον Πύργο στον σταθμό του Ο.Σ.Ε., στις 6:45 στην Αμαλιάδα στα φανάρια της Κουρούτας και στην Πάτρα στο πάρκινγκ του Carefour με συνεννόηση για την ώρα. 


Η πεζοπορία μας θα ξεκινήσει από την Κάτω Ζαχλωρού. Η διαδρομή ακολουθεί την πορεία των γραμμών του οδοντωτού σιδηρόδρομου, ο οποίος με τη σειρά του ακολουθεί την κοίτη του Βουραϊκού ποταμού. Περνώντας από σήραγγες, στενές γέφυρες, θαυμάζοντας σταλακτίτες , σταλαγμίτες και καταρράκτες, με παρέα τη βουή του νερού, θα καταλήξουμε στο σταθμό Νιάματα, περίπου 11 χλμ. και 4 ώρες, από την αφετηρία. Από εκεί θα πάρουμε τον οδοντωτό (με επιπλέον κόστος 8,80 το εισιτήριο), που θα μας μεταφέρει στα Καλάβρυτα για φαγητό και συνάντηση με το λεωφορείο. 

Όσοι από τους φίλους μας επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, παρακαλούνται να έχουν ενημερώσει μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαρτίου. Ο λόγος που οι δηλώσεις συμμετοχής είναι αναγκαίες νωρίτερα από ότι συνηθίζουμε, είναι γιατί θα πρέπει να προαγοράσουμε τα εισιτήρια του τρένου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6973381207, 6985659908, 6937894450.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Ορειβατικά παπούτσια, μπατόν, σακίδιο, μπουφάν αντιανεμικό, γάντια, σκούφος.
Κατηγορία: Α
Διάρκεια: 4 ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου