Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στο όρος Ερύμανθος

Την Κυριακή 20 Μαΐου, θα προσπαθήσουμε και φέτος,να προσεγγίσουμε το ψηλότερο σημείο του όρους Ερύμανθος, την κορυφή Ωλενός, με υψόμετρο 2.224μ. από την επιφάνεια της θάλασσας.


Η συνάντηση μας θα είναι στις 6:30 το πρωί στο χωριό Πανόπουλο, από 'που όλοι μαζί θα κατευθυνθούμε στο χωριό Μίχα - Τσαπουρνιά, όπου αρχίζει και το μονοπάτι το όποιο πρόκειται να ακολουθήσουμε, με την πεζοπορία να χωρίζεται σε δύο τμήματα. Το πρώτο κομμάτι είναι ανηφορικό και σκιερό, αφού είναι μέσα στα Έλατα, μέχρι την θέση Διάσελο. Στην συνέχεια, όσο η πορεία μας θα γίνεται πιο ομαλή τόσο το έδαφος θα γίνεται πιο πετρώδες και αφήνοντας το Ελατοδάσος πίσω μας, θα προσεγγίσουμε σιγά σιγά τους πρόποδες της κορυφής Ωλενός.

Στην διαδρομή μας θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε όμορφα διαλείμματα, αφού θα συναντήσουμε φυσικές πηγές με πόσιμο νερό δίνοντας μας την ευκαιρία για ξεκούραση. Η πεζοπορία θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή μας στο χωριό Μίχα - Τσαπουρνιά από το ίδιο μονοπάτι.

Απαραίτητος εξοπλισμός: καλά ορειβατικά παπούτσια (όχι αθλητικα), μπατόν, νερό, καπέλο, ελαφρύ μπουφάν.
Κατηγορία: Β
Διάρκεια: 7:00 - 7:30 ώρες

Για να δηλώσετε συμμετοχή: 6973381207 , 6985659908.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου