Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων 2018 ('Β εξάμηνο)

Το πρόγραμμα αποτελεί ένα γενικό οδηγό για τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα μέχρι και το τέλος του έτους, ώστε οι ενδιαφερόμενοι φίλοι και τα μέλη του Συνδέσμου, να μπορούν να διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους. Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα, θα αναρτώνται μία εβδομάδα νωρίτερα στο blog και στη σελίδα μας στο facebook.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

27 Ιουλίου 2018
Λάμπεια όρη (νυχτερινή)
Εκκίνηση από το χωριό Τσίπιανα και ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή της Ηλείας (1.796), με σκοπό την θέαση της πανσελήνου και την έκλειψη αυτής. Πρόκειται για το "Ματωμένο Φεγγάρι", την μεγαλύτερη έκλειψη σελήνης του 21ου αιώνα.
Κατηγορία: Β        Ώρες: 6-7


19 Αυγούστου 2018
Φώτοραλλυ
Για 5η χρονιά το παιχνίδι που όλοι λατρέψαμε, έρχεται να δοκιμάσει την οξύτητα της όρασής μας αλλά και το ομαδικό μας πνεύμα, εξερευνώντας το χωριό Λάσδικα.

23 Αυγούστου 2018
Αθλοπαιδιές
Μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες, καθώς μας προσφέρει ένα ξέγνοιαστο απόγευμα με διασκέδαση και ομαδικά παιχνίδια στο χωριό Μηλιές.

26 Αυγούστου 2018
Νυχτερινή πεζοπορία (πανσέληνος)
Απολαμβάνουμε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι με μια πεζοπορία μικρής διάρκειας και φιλική προς όλους. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, με αφετηρία και τερματισμό το χωριό Μηλιές και ενδιάμεσα τα χωριά Δούκα και Λάλα.
Κατηγορία: Α        Ώρες: 3

16 Σεπτεμβρίου 2018
Πολυλίμνιο, Μεσσηνία
Ένα σύμπλεγμα από λίμνες και καταρράκτες στην καρδιά της Μεσσηνίας. Στην κοινότητα Χαραυγή του Δήμου Μεσσήνης βρίσκεται το Πολυλίμνιο, μια μοναδική τοποθεσία,  η οποία λόγω του ανώμαλου εδάφους, αποτελείται από πολλές λίμνες και καταρράκτες.
Κατηγορία: Α+        Ώρες: 3

7 Οκτωβρίου 2018
Φαράγγι Μύλων, Λακωνία
Με εκκίνηση την πλατεία του Γεωργιτσίου και μέσω μιας δασώδους και γραφικής διαδρομής (μονοπάτι, φαράγγι, παλιοί μύλοι, πετρογέφυρες κλπ.), θα κατευθυνθούμε στο χωριό Καστόρι.
Κατηγορία: Α       Ώρες: 4

21 Οκτωβρίου 2018
Φαράγγι των κενταύρων
Κυκλική διαδρομή στο πανέμορφο φαράγγι που είναι σηματοδοτημένο από τον Σύνδεσμό μας, παράλληλα στον ποταμό Σελλήεντα, με αρχή και τέλος στο χωριό Φολόη.
Κατηγορία: Α      Ώρες: 4

18 Νοεμβρίου 2018
Παναχαϊκό Όρος, Αχαΐα
Με εκκίνηση από το καταφύγιο στη θέση Ψάρθι (1500 μ.), κατευθυνόμαστε στην υψηλότερη κορυφή του Παναχαϊκού Όρους (1928 μ.), όπου και απολαμβάνουμε την 360 μοιρών θέα.
Κατηγορία: Α       Ώρες: 4-5

9 Δεκεμβρίου 2018
Δρυοδάσος Φολόης
Κυκλική διαδρομή με πανέμορφες εικόνες και γραφικές αποχρώσεις του κόκκινου, που λόγω της εποχής, αναδεικνύονται στη συγκεκριμένη πεζοπορία.
Κατηγορία: Α      Ώρες: 3

Λόγω της πιθανότητας που υπάρχει να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα για λόγους διευκόλυνσης διοργάνωσης, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, θα ενημερώνεστε στα στοιχεία επικοινωνίας του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου