Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στις "Γειτονιές των Ξωτικών"

Έχοντας πλέον πατήσει για τα καλά το 2019 στο ρυθμό της ζωής μας, ξεκινάμε και το ορειβατικό μας πρόγραμμα για τη νέα χρονιά. Η αφετηρία μας φέτος είναι στην περιοχή μας. Την επόμενη Κυριακή, 27 Ιανουαρίου και ώρα 8:30 το πρωί, θα συναντηθούμε στο χωριό Λάσδικας και θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας γύρω από τον Ενιπέα ποταμό.


Η διαδρομή είναι σηματοδοτημένη από τον Σύνδεσμό μας και ακολουθεί δύο φαράγγια, του Κρυονερίου (Ούριζα) και του Ενιπέα, με συμπληρωματικό το μικρό φαράγγι της Φέγγρας για να μας οδηγήσει πιο ομαλά στο χωριό Μηλιές, που είναι ο προορισμός μας. Λόγω της εποχής η διάσχιση του Ενιπέα θα γίνει παράπλευρα και όχι εντός της κοίτης του ποταμού. 

Η διαδρομή δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολή. Θα ξεκινήσουμε από τα 550μ. υψόμετρο, θα κατηφορίσουμε ομαλά μέχρι τα 200μ. και θα τερματίσουμε στα 580μ. με το τελευταίο κομμάτι μισού χιλιομέτρου να είναι πιο ανηφορικό. Η συνολική απόσταση είναι 6,5 χλμ.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Μπουφάν , αδιάβροχο, γάντια, σκούφος, μπατόν, καλά ορειβατικά παπούτσια.
Κατηγορία: Α+
Ώρες: 5

όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν μέχρι και το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, για την καλύτερη οργάνωση της πεζοπορίας στα τηλέφωνα: 6973381207, 6985659908, 6981638946.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου