Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση για το 5ο Κυνήγι χαμένου θησαυρού δρυοδάσους Φολόης

Και φέτος το ραντεβού μας με το μυστήριο στο πανέμορφο δρυοδάσος της Φολόης πλησιάζει. Για πέμπτη χρονιά διοργανώνουμε το παιχνίδι που θα δοκιμάσει την οξύτητα του πνεύματός σας, θα σας διασκεδάσει και θα φέρει πιο κοντά στη φύση και στο υπέροχο αυτό μέρος.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. Κυνήγι του χαμένου θησαυρού

Ένα ομαδικό παιχνίδι, που στηρίζεται στην μνήμη, την παρατηρητικότητα και την αντοχή, ώστε να φτάσουμε ξανά στη λύση του μυστηρίου. Όποιες ομάδες θεωρούν ότι μπορούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος ή ακόμη να δοκιμάσουν αν μπορούν, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6998333749 και 6973381207.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα, την επόμενη Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Οι ομάδες πρέπει να αποτελούνται από 4 ή 5 άτομα και η συμμετοχή είναι 2 ευρώ το άτομο. Δηλώσεις ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και το σενάριο για το φετινό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου