Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

5ο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού Δρυοδάσους Φολόης: Το Σενάριο

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε το σενάριο για την περιπέτεια που θα ζήσουμε και το 2019. Ετοιμαστείτε να λύσετε ένα μυστήριο με ακόμη πιο δύσκολους γρίφους και πολλές ανατροπές! Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται... 

Πρόκειται για την ιστορία που ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζεται κάθε χρόνο, προσφέροντας μερικές ώρες περιπλάνησης στη φαντασία, στο πανέμορφο δρυοδάσος μας, που όλα εκεί είναι ήδη πιο μυστηριώδη. Μην ξεχνάτε ότι όταν συμμετέχετε μασκαρεμένοι, ο καρνάβαλος σας βοηθάει, δίνοντας σας μεγαλύτερη οξυδέρκεια και ακόμη περισσότερη φαντασία, που είναι στοιχεία απολύτως απαραίτητα!

Για άλλη μια φορά το παιχνίδι μας ξεκινάει με ένα γράμμα από τον θείο Ονούφριο, ο οποίος δεν μας αφήνει ποτέ σε ησυχία, αλλά και εμείς ποτέ δεν μετανιώνουμε που ακολουθούμε τα προστάγματά του. Το γράμμα που μας έστειλε έχει ως εξής:

Πολυαγαπημένε μου ανιψιέ,

Αξίζουν σε σένα και τους φίλους σου πάρα πολλά  συγχαρητήρια για την περυσινή σας επιτυχία! Αποδεχτήκατε, δίχως σκέψη, να κάνετε και πάλι ένα αβέβαιο ταξίδι στο χρόνο και να βρεθείτε στο 2014. Σαν να μην έφτανε αυτό, πάρα πολύ γρήγορα γίνατε ένα με την εποχή και ξαναβρήκατε το δέντρο με τα χρυσά μήλα. Έτσι, διαγράψατε στην ουσία, τη  κίνηση του κλέφτη. Νομίζω όμως ότι αυτό δεν είναι αρκετό…

Γνωρίζω ότι ήδη έχεις καταλάβει τι θέλω να σου ζητήσω! Ναι. Πρέπει να βρεθεί ο κλέφτης. Ο άνθρωπος που προσπάθησε να καρπωθεί τον κόπο σας και να κρατήσει όλο τον πλούτο για τον εαυτό του και μόνο, πρέπει να τιμωρηθεί. Ταυτόχρονα, αν καταφέρετε να τον πιάσετε, θα γίνει και ένα πολύ καλό παράδειγμα προς αποφυγή και ίσως αποτρέψετε έτσι τον επόμενο, που θα σκεφτεί να πράξει κάτι παρόμοιο, να το πραγματοποιήσει.

Η επιχείρηση φέτος θέλει μεγάλη προσοχή. Θα δράσετε σαν αστυνομικοί του εγκληματολογικού και της σήμανσης και πρέπει σίγουρα όσο προοδεύετε να αυξάνετε και τη μυστικότητα των κινήσεων σας. Αν ήμουν στη θέση σας θα ξεκινούσα από την τρύπα που έχει μείνει στη θέση που είχατε φυτέψει παλαιότερα το δέντρο. Πιστεύω ότι θα βρείτε κάποιο στοιχείο, το οποίο  θα σας βοηθήσει να ξετυλίξετε το κουβάρι του μυστηρίου. Εσείς βέβαια γνωρίζετε πολύ καλύτερα και το έχετε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια!

Μόνο μια συμβουλή θα σας δώσω. Προσέχετε πάρα πολύ… Σίγουρα θα έχει φροντίσει να καλύψει τα ίχνη του επιμελώς. Δεν θα είναι όπως τις προηγούμενες περιπέτειές σας. Μπορεί αυτός ο κλέφτης να είναι πολύ επικίνδυνος, πανούργος και ευέλικτος και όσο πιο πολύ στριμωχτεί, τόσο χειρότερη να είναι η αντίδραση του. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να μην πάθετε κάτι εσείς, παρά να πιάσετε τον κλέφτη. Ξέρω φυσικά ότι θα είστε πολύ προσεχτικοί και γι’ αυτό το λόγο σας αναθέτω αυτή την αποστολή. Πιστεύω πολύ σε σένα και τους φίλους σου. Καλή επιτυχία. Θα περιμένω νέα σου και ελπίζω να είναι ευχάριστα, όπως κάθε φορά.
Ο θείος σου
Ονούφριος Ψαχνωμήλας



Σας περιμένουμε!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου