Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Εκδηλώσεις Αυγούστου 2015

Ο φετινός Αύγουστος θα είναι και πάλι γεμάτος με εκδηλώσεις που θα εμπλουτίσουν με ενδιαφέρον τις μέρες των διακοπών των επισκεπτών της περιοχής αλλά και των ντόπιων κατοίκων. Θεωρούμε χρέος μας να δημιουργούμε επιπλέον κίνητρα για να επισκέπτεται την περιοχή μας συνεχώς περισσότερος κόσμος, να γνωρίζει τις ομορφιές μας και φεύγει ευχαριστημένος. Αυτή η προσπάθειά μας γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά τις μέρες που είναι πιο εύκολο για τους επισκέπτες να έρθουν, αυτή η προσπάθεια εντείνεται. Έτσι και φέτος, πέραν των κλασσικών δραστηριοτήτων μας, διοργανώνουμε εκδηλώσεις και παιχνίδια που θα χαρίσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς στους συμμετέχοντες. Αναλυτικότερα:
  1. Την Παρασκευή 14 Αυγούστου, μαζί με τον Σύλλογο Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς "Ωλονός", συνδιοργανώνουμε ποδηλατοβόλτα στην καρδιά του Δρυοδάσους της Φολόης, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.
  2. Την Κυριακή 16 Αυγούστου, διοργανώνουμε το 2ο "Φώτο - Ράλλυ" στην Παλαιά Πέρσαινα. Ένα παιχνίδι που χρειάζεται πιο πολύ παρατηρητικότητα, καθώς σκοπός του είναι να ανακαλύπτουμε αντικείμενα που υπάρχουν γύρω μας, μέσα από φωτογραφίες που μας δίνουν οι κριτές. Ώρα συνάντησης 10:00 π.μ. με ομάδες των 5 ατόμων.
  3. Την Παρασκευή 21 Αυγούστου, σε συνδυασμό με τα δεύτερα γενέθλια του Συνδέσμου μας, διοργανώνουμε για δεύτερη χρονιά τις "Αθλοπαιδιές Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο." στην έδρα μας, το χωριό Μηλιές. Ειδικές ικανότητες χρειάζονται για την νίκη, καθώς στα αγωνίσματα που θα διαγωνιστούν οι ομάδες, χρησιμοποιείται ευρεία γκάμα ταλέντων. Αγωνίσματα όπως: σκυταλοδρομία, αυγοδρομίες, τσουβαλοδρομίες κ.α. Οι ομάδες αποτελούνται από 4 άτομα και η ώρα έναρξης είναι 6:30 μ.μ.
  4. Το Σάββατο 29 Αυγούστου, με την ευκαιρία της Πανσελήνου, θα πραγματοποιήσουμε βραδινή πεζοπορία με σημείο συνάντησης που θα ανακοινωθεί εγκαίρως και ώρα συνάντησης 8:30 μ.μ.

Για όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις θα υπάρξουν αναλυτικές ανακοινώσεις προσεχώς. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα: 6973381207, 6982011766 και 6986730108.


Καλή μας διασκέδαση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου