Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων 2019

Το πρόγραμμα αποτελεί έναν γενικό οδηγό, για τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα μέχρι και τον Ιούνιο, ώστε οι ενδιαφερόμενοι φίλοι και τα μέλη του Συνδέσμου, να μπορούν να οργανώσουν το πρόγραμμα τους. Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα, θα αναρτώνται μία εβδομάδα πριν, στο  παρόν blog και στη σελίδα Facebook του Συνδέσμου μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

27 Ιανουαρίου 2019
Γειτονιές των ξωτικών
Η πρώτη πεζοπορία του Συνδέσμου μας, θα είναι μια χειμερινή διάσχιση δύο γραφικών φαραγγιών που περιβάλλουν τον Ενιπέα ποταμό.

Κατηγορία: Α+
Ώρες: 5

17 Φεβρουαρίου 2019
Ζυγοβίστι - Ελάτη, Αρκαδία
Το δυτικό Μαίναλο μας περιμένει για μια πανέμορφη διάσχιση στις πλαγιές του. Δρομάκια και μονοπάτια θα μας ταξιδέψουν μέσα στα ελατοδάση της χειμερινής Αρκαδίας.

Κατηγορία: Α+
Ώρες: 5

10 Μαρτίου 2019
5ο κυνήγι του χαμένου θησαυρού 
Για 5η χρονιά το δρυοδάσος της Φολόης, σας περιμένει να το ανακαλύψετε! Ο κρυμμένος θησαυρός θα είναι εκεί περιμένοντας το νικητή.

31 Μαρτίου 2019
Κλόκοβα (Παλιοβούνα), Αιτωλοακαρνανία
Τα 1.038μ. υψόμετρο της Παλιοβούνας, μας υπόσχονται μια θέα που κόβει την ανάσα.

Κατηγορία: Α
Ώρες: 5

29 Απριλίου 2019
Γενική Συνέλευση
Την Δευτέρα 29 Απριλίου και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική Συνέλευση του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας, στο χωριό Μηλιές.

19 Μαΐου 2019
Φαράγγι Μύλων, Λακωνία
Με εκκίνηση την πλατεία του Γεωργιτσίου και μέσω μιας δασώδους και γραφικής διαδρομής (μονοπάτι, φαράγγι, παλιοί μύλοι, πετρογέφυρες κλπ.) θα κατευθυνθούμε στο χωριό καστόρι.

Κατηγορία: Α
Ώρες: 4

9 Ιουνίου 2019
Φαράγγι Αντρωνίου

Ο Σελλήεντας ποταμός και μια σειρά από 3 εντυπωσιακά φαράγγια. συνθέτουν έναν δελεαστικό προορισμό με αφετηρία και τερματισμό το Αντρώνι.

Κατηγορία: Α+
Ώρες: 5

22-23 Ιουνίου 2019
Όλυμπος (Μύτικας), Πιερία
Διήμερη εξόρμηση στο βουνό των θεών. Ο Σύνδεσμός μας, ταξιδεύει στο επιβλητικό Όλυμπο, με στόχο τον Μύτικα των 2.918μ.

Κατηγορία: Β+
Ώρες: 6+8


Λόγω της πιθανότητας να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα, για λόγους διευκόλυνσης της διοργάνωσης, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, θα ενημερώνεστε στα στοιχεία επικοινωνίας του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου