Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στη Νέδα

Για την πεζοπορία στην Νέδα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους και τα μέλη του Συνδέσμου, ότι η ώρα συνάντησης θα είναι 7:30 στο χωριό Λάλα. Για όσους έρχονται από άλλα μέρη εκτός του οροπεδίου, το ραντεβού είναι 9:30 στη διασταύρωση του Καλού Νερού, από 'που όλοι μαζί θα πάμε προς το χωριό Πλατανιά. 
Απαραίτητα για την εξόρμηση μας είναι: Δεύτερα παπούτσια και κάλτσες, μαγιώ - πετσέτα, ένα ελαφρύ μπουφάν και ορειβατικά παπούτσια. Να ενημερώσουμε ότι υπάρχουν σημεία που αναγκαστικά θα κολυμπήσουμε και μεγάλο μέρος της πεζοπορίας είναι εντός του νερού, γι' αυτό κρίνεται απαραίτητος ο παραπάνω εξοπλισμός. 
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν μέχρι και το Σάββατο για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου