Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στο Φαράγγι του Άμπουλα στη Νεμούτα

Έφτασε λοιπόν και η τελευταία πεζοπορία του Ιουλίου. Την Κυριακή 31 Ιουλίου σας περιμένουμε στις 8 το πρωί στο Δημαρχείο του χωριού Λάλα!

Θα ξεκινήσουμε από το χωριό Νεμούτα, όπου για να φτάσουμε στο φαράγγι, η διαδρομή μας θα περιλαμβάνει άλλη μια κατάβαση με πολλές διακυμάνσεις. Μην ανησυχείτε όμως, τα δύσκολα σημεία του μονοπατιού έχουν εξομαλυνθεί από κάποια παιδιά της περιοχής. Αυτή την φορά προσεγγίζουμε εξωτικά μέρη με παρθένα ομορφιά. Τόσο άγρια είναι η ομορφιά αυτού του τοπίου, που φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καταρράκτες για να ολοκληρώσουν την αρμονία μέσα από την αγριότητα της φύσης! Τουλάχιστον δυο καταρράκτες θα βρεθούν στην διαδρομή μας, μια πρόκληση (για τους τολμηρούς) για μια βουτιά!



Απαραίτητος εξοπλισμός: Δεύτερα παπούτσια (θα υπάρχει κομμάτι περίπου 20 λεπτών εντός του νερού σε βάθος 20 πόντων), μαγιό (προαιρετικά...για όποιον θελήσει να μπει κάτω από τους καταρράκτες)
Κατηγορία: Α+
Διάρκεια: 4:30 ώρες

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν οπωσδήποτε μέχρι το Σάββατο, για περαιτέρω πληροφορίες και για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα: 6986730108, 6981638946


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου