Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση για την Νυχτερινή Πεζοπορία

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου θα απολαύσουμε για άλλη μια χρονιά την νυχτερινή πεζοπορία μας, κάτω από το φως της πανσελήνου στο Οροπέδιο Φολόης.

Νυχτερινή πεζοπορία Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.


Πρόκειται για μια κυκλική διαδρομή μέσα από τους αγροτικούς δρόμους τις περιοχής αποφεύγοντας την άσφαλτο, με αρχή και τέλος το χωριό Μηλιές, περνώντας από τα χωριά Δούκα και Λάλα, διάρκειας 1:30 - 2:00 ωρών με πολύ μικρές κλίσεις.

Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι στην πιο όμορφη στιγμή του, μακριά από τα φώτα και την φασαρία της πόλης, μέσα στην φύση περιμετρικά από τα χωριά μας!

Μια πεζοπορία φιλική για όλες τις ηλικίες! 

Θα συναντηθούμε στις 9 το βράδυ στην πλατεία του χωριού Μηλιές.


Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα: 6986730108, 6998333749, 6942991465, 6945457449.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου