Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ήρθε, λοιπόν, ο καινούργιος χρόνος μαζί με νέες εμπειρίες που θα ζήσουμε όλοι μαζί σε συναντήσεις, σε νέες περιπέτειες, στις εξορμήσεις μας. Πριν, όμως, σας ενημερώσουμε για το νέο μας πρόγραμμα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας. Μια βραδιά με φαΐ, χορό, μουσική και πολύ κέφι.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. κοπή πίτας


Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί μια χρονιά με πυξίδα την ενότητα, τα γέλια, την παρέα, ώστε να ανακαλύψουμε μαζί καινούργια μονοπάτια. Σας περιμένουμε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 8 το απόγευμα στην ταβέρνα <<Κένταυροι>> στην Φολόη.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή κατά την άφιξη σας στην ταβέρνα την ίδια μέρα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6973381207, 6998333749, 6945457449

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου