Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωση για τη νυχτερινή πεζοπορία με Πανσέληνο 2017

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύνδεσμός μας διοργανώνει νυχτερινή πεζοπορία με την πανσέληνο του Αυγούστου να φωτίζει τα βήματά μας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 7 Αυγούστου και ώρα 8:30 το βράδυ, με σημείο εκκίνησης την Αρχαία Πίσα (Μιράκα), μπροστά από τον Ξενώνα "Βάκχος" και σημείο κατάληξης τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. 


Πρόκειται για μια διαδρομή φιλική προς όλους, με μικρές υψομετρικές διαφορές σε μονοπάτι που ενώνει την αρχή και τον τερματισμό σχεδόν σε ευθεία γραμμή. Η διάρκεια της πεζοπορίας είναι περίπου μιάμιση ώρα. Μετά το πέρας της πεζοπορίας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον αρχαιολογικό χώρο που θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 12:00. Η επιστροφή θα γίνει με αγροτικά αυτοκίνητα. 

Απαραίτητος εξοπλισμός: αθλητικά παπούτσια, νερό

Σας περιμένουμε για να κάνουμε μια όμορφη βόλτα στα μέρη που είναι γεμάτα με την αρχαία ιστορία μας, υπό το φως του Φεγγαριού. Παρακαλούμε, όπως δηλώσετε συμμετοχή, για την καλύτερη οργάνωση στα τηλέφωνα: 6973381207, 6981638946, 6998333749

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου