Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Χαρούμενο 2019 - Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Με το 2019 να έχει πάρει ήδη την θέση του στις ζωές μας, το συμβούλιο του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας εύχεται στα μέλη του και σε όλους τους φίλους του, το νέο έτος να έχουν συνοδοιπόρους την υγεία, την ευημερία, την αγάπη και την επιτυχία. 


Καθώς, οι πρώτες ηλιαχτίδες του νέου έτους χαϊδεύουν τα φύλλα των δέντρων και αρχίζουν να ζεσταίνουν τις καρδιές μας, έρχονται στο μυαλό μνήμες, χαραγμένες ανεξίτηλα, από το 2018. Μνήμες, που μας κάνουν να κατανοήσουμε ότι και η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ εποικοδομητική, με πολλές καινούριες εμπειρίες, σε καινούρια μέρη και με ανθρώπους που η γνωριμία μαζί τους συμπλήρωσε το μωσαϊκό του χαρακτήρα μας ακόμη πιο αρμονικά.

Έχοντας στο νου τα παραπάνω, νιώθουμε ευτυχείς και θέλουμε μόνο να γιορτάσουμε. Έτσι, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στην ταβέρνα "Οι Κένταυροι" στην Φολόη. Θα περάσουμε την βραδιά μας με αναμνήσεις από το προηγούμενο έτος, μουσική, φαγητό και χορό, όπως ακριβώς έχουμε μάθει να διασκεδάζουμε τα τελευταία χρόνια. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθεύεστε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή κατά την άφιξή σας στην ταβέρνα την ημέρα της γιορτής.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6973381207, 6937894450, 6985659908 και 6998333749.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου