Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Αναβολή της πεζοπορίας στο Μαίναλο

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους του Συνδέσμου, ότι η πεζοπορία που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή, αναβάλλεται και μετατίθεται για την Κυριακή 3 Μαρτίου, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο μονοπάτι έπειτα από τις τελευταίες χιονοπτώσεις. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της περιοχής μας ενημέρωσαν ότι το μονοπάτι είναι απροσπέλαστο, καθώς έχουν γίνει αρκετές κατολισθήσεις και έχει ακόμη αρκετό χιόνι που εντείνει την κατάσταση και δυσκολεύει το έργο της αποκατάστασης. 

Θέλουμε επίσης να ζητήσουμε την κατανόησή σας για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης, διότι ήμασταν συνεχώς σε επικοινωνία με την περιοχή, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί η πεζοπορία μας και ταυτόχρονα, το διοικητικό συμβούλιο έψαχνε εναλλακτικές λύσεις για παρόμοιας δυσκολίας διαδρομή ώστε να γίνει αντικατάσταση.

Αν οι συνθήκες παραμένουν ίδιες έπειτα από δύο εβδομάδες, θα γίνει αντικατάσταση της διαδρομής με μία παρόμοια και η ανακοίνωση της θα γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου