Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στο Μαίναλο

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε την τελευταία εξόρμηση του Μήνα. Λόγω των καιρικών συνθηκών τις περασμένες μέρες στην περιοχή επιλέξαμε να κάνουμε μια ασφαλέστερη διαδρομή τροποποιώντας λίγο το πρόγραμμα μας, και έτσι, αντί για την διαδρομή Πιάνα - Σπήλαιο Πανός - Λυκόρεμα - Ποταμός Ελισσώνας - Αρκουδόρεμα, θα πραγματοποιήσουμε την διαδρομή Βυτίνα - Ελάτη. Οι κατηγορία και οι ώρες διεκπεραίωσης παραμένουν ίδιες.


Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. πεζοπορία στην Βυτίνα - Ελάτη

Λόγω του γεγονότος ότι οι διαδρομές μεταξύ των σημείων συνάντησης αλλά και επιστροφής θα γίνουν με δικά μας οχήματα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες να ειδοποιήσουν έγκαιρα, για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος.

Πρόκειται για μια διαδρομή η οποία παντρεύει το ποτάμι με το βουνό, δίνοντας μας την δυνατότητα να περπατήσουμε την μισή διαδρομή δίπλα στο ποτάμι και μετά τα μισά της διαδρομής να θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης με τα πλατάνια να γίνονται ένα με τα έλατα, δημιουργώντας έτσι ένα πυκνό ελατόδασος για το υπόλοιπο της διαδρομής.


Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. πεζοπορία στην Βυτίνα - Ελάτη
"...τα πλατάνια να γίνονται ένα με τα έλατα..."

Σημείο συνάντησης θα είναι στις 8 το πρωί στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας ή εναλλακτικά στις 10 το πρωί στην πλατεία της Βυτίνας. Στην συνέχεια, αφού γεμίσουμε με υπέροχες εικόνες και εμπειρίες από την διαδρομή μας, η παρέα μας θα συνεχίσει για γεύμα σε ντόπιο ταβερνάκι της Βυτίνας.


Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. πεζοπορία στην Βυτίνα - Ελάτη

Απαραίτητος εξοπλισμός: Καλά πεζοπορικά παπούτσια, ελαφρύ μπουφάν. 
Κατηγορία: Α+
Ώρες: 3:30

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν απαραιτήτως μέχρι και το Σάββατο για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα 6973381207, 6981638946


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου