Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση για την πεζοπορία Αρχαία Πίσα - Αρχαία Ολυμπία

Η ευκολότερη, ίσως, πεζοπορία του φετινού μας προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή. Πρόκειται για μια διαδρομή που έχει περισσότερο πολιτιστικό ενδιαφέρον, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε από ψηλά την Ολυμπιακή Ακαδημία, τον αρχαιολογικό χώρο και ολόκληρη την περιοχή γύρω από αυτά τα σπουδαία μνημεία, που έχει τη δύναμη να ταξιδέψει το μυαλό μας στη πολύ πλούσια μυθολογία και ιστορία της.

Το σημείο συνάντησης μας θα είναι μπροστά στον Ξενώνα "Βάκχος" στην Αρχαία Πίσα (Μιράκα) στις 9:30 το πρωί. 50 μέτρα πιο μακριά, θα βρούμε την αρχή του μονοπατιού, που έχει φροντίσει για την διάνοιξη και την συντήρησή του ο Φυσιολατρικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Πίσας. 

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. πεζοπορία Αρχαία Πίσα - Αρχαία Ολυμπία
Θέα από την Αρχαία Πίσα (Φωτογραφία: Facebook του τοπικού Συλλόγου)

Το μονοπάτι είναι πολύ ομαλό, με μικρές υψομετρικές διαφορές και κινείται σε ευθεία σχεδόν γραμμή προς την Αρχαία Ολυμπία, όπου θα βρεθούμε έπειτα από περίπου δύο ώρες. Η επιστροφή μας στην Αρχαία Πίσα θα γίνει με αγροτικά αυτοκίνητα. Θα ακολουθήσει γεύμα στο εστιατόριο του ξενώνα.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Καπέλο και νερό
Κατηγορία: Α
Ώρες: 2:00

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν μέχρι και το Σάββατο, για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα 6973381207, 6981638946

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου