Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στον Βουραϊκό

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε για την επόμενη προγραμματισμένη μας πεζοπορία, η οποία αυτή την φορά θα πραγματοποιηθεί σε ακόμη ένα από τα πιο ωραία και εντυπωσιακά φαράγγια του τόπου μας, στο φαράγγι του Βουραϊκού.

(Φωτογραφία από routes.gr)

Πρόκειται για μια διαδρομή από το χωριό Ζαχλωρού μέχρι το Διακοπτό διάρκειας 3:30 - 4 ωρών που θα μας καθηλώσει, αφού τα τοπία εναλλάσσονται συνεχώς μεταξύ τους, δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφους καταρράκτες  άγριας ομορφιάς συνδυασμένα με την απόλυτη αρμονία.

Ο Σύνδεσμος μας έχει οργανώσει λεωφορείο που θα μας μεταφέρει στα σημεία συνάντησης. Ώρες αναχώρησης του λεωφορείου: από Μιράκα 06:15, από Πύργο 06:30 (στο parking του πρώην super market Βερόπουλος), από Αμαλιάδα 06:45 (στο parking του lidl). Όσοι ενδιαφέρονται να κρατήσουν θέσεις για το λεωφορείο θα πρέπει να ειδοποιήσουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, διότι οι θέσεις είναι ήδη περιορισμένες.

Όσοι προσέλθουν με το δικό τους μεταφορικό μέσο, σημείο συνάντησης θα είναι ο σταθμός στο χωριό Ζαχλωρού στις 9:30 το πρωί. Προτείνουμε να αφήσετε να οχήματα σας στο Διακοπτό όπου και θα καταλήξει η πεζοπορία μας και να ανεβείτε με τον οδοντωτό στο χωριό Ζαχλωρού  με το δρομολόγιο των 8:45.

Φυσικά,Θα ακολουθήσει γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής ώστε να ενισχύσουμε την τοπική κοινωνία και να ξεκουραστούμε. 

Απαραίτητος εξοπλισμός: καλά πεζοπορικά παπούτσια, αντιανεμικό ή αδιάβροχο, νερό και καπέλο.
Κατηγορία: A
Διάρκεια: 3:30 - 4 ώρες

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν μέχρι το Σάββατο και όσοι θα προσέλθουν με το λεωφορείο μέχρι την Πέμπτη, για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα 6973381207, 6981638946.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου