Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στην Κεφαλλονιά

Πλησιάζει η ώρα για την πεζοπορία - εκδρομή μας στην Κεφαλλονιά, όπως είναι προγραμματισμένο. Έτσι λοιπόν ορίζουμε ως σημείο συνάντησης το λιμάνι της Κυλλήνης, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00. Αφού περάσουμε στο νησί, θα μας παραλάβει λεωφορείο για να μας μεταφέρει στο Αργοστόλι, όπου θα γίνει η διανυκτέρευση μας. 


Την επόμενη μέρα θα μας μεταφέρει στον Αθέρα, την αφετηρία της διαδρομής μας και από εκεί θα ξεκινήσουμε να διασχίζουμε το όμορφο φαράγγι μέχρι την παραλία Αμίδι, με διάρκεια πορείας περίπου 2 ώρες. Εκεί θα κάνουμε το μπάνιο μας στην θάλασσα και με τις δυνάμεις μας να έχουν επανέλθει, θα γυρίσουμε στον Αθέρα. Το λεωφορείο θα μας περιμένει για να μας μεταφέρει και πάλι στο λιμάνι όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής. 

Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος, με καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Για δηλώσεις συμμετοχής και επιπλέον πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα: 6973381207, 6981638946, 6998333749, 6985659908.

1 σχόλιο:

  1. Απο Ορειβατικη Λεσχη Κεφαλονιας: Η διαδρομη ειναι εξαιρετικη. Ομως ειναι 2 ωρες καθοδος και αλλες 2 ωρες η επιστροφη συν το διαστημα που θα μεινουμε στην παραλια. Σας περιμενουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή