Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στη Ζήρεια

Και το Νοέμβρη, σύμφωνα με το πρόγραμμα μας, θα ταξιδέψουμε στην Κορινθία. Πιο συγκεκριμένα θα βρεθούμε στα Τρίκαλα Κορινθίας και την κορυφή Βαρνεβό του Όρους Ζήρεια. Από εκεί θα ξεκινήσει η πεζοπορία μας και θα κατευθυνθούμε προς την χαράδρα της φλαμπουρίτσας. 

Πηγή: https://it.wikiloc.com/wikiloc/imgServer.do?id=5618834

Το πρώτο μέρος της διαδρομής θα μας βρει να κατηφορίζουμε από το Βαρνεβό, ανάμεσα σε μαύρη πέυκη και ελάτη, προς την κοίτη του ποταμού Σύθα. Έπειτα από αρκετή ώρα,  θα βρισκόμαστε στο πρώτο ξέφωτο, ένα κατηφορικό λιβάδι που καταλήγει στο βράχο και στην χαράδρα της Φλαμπουρίτσας. Αφού θαυμάσουμε την θέα και κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα, θα αρχίσουμε να ανηφορίζουμε προς το σαλέ, όπου είναι και ο τόπος τερματισμού της πεζοπορίας.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Ορειβατικά παπούτσια, μπατόν, καπέλο, νερό, αντιανεμικό μπουφάν. 
Κατηγορία: Α
Διάρκεια: 3 ώρες

Ο τόπος συνάντησής μας είναι η διασταύρωση της Αρχαίας Πίσας στις 6:40 το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου. Το λεωφορείο θα κάνει τις απαραίτητες στάσεις κατά τη διαδρομή. Είναι σημαντικό να μας δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη, ώστε να οργανώσουμε την εκδρομή μας όσο το δυνατόν καλύτερα στα τηλέφωνα: 6981638946, 6985659908 και 6998333749.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου