Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ανακοίνωση για τις Αθλοπαιδιές Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. 2018

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 23 Αυγούστου, στην προγραμματισμένη εκδήλωση του Συνδέσμου μας, τις Αθλοπαιδιές Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. 2018. Πρόκειται για την διοργάνωση ενός μικρού πρωταθλήματος με αγωνίσματα που απαιτούν ευρεία γκάμα ταλέντων, μα πάνω από όλα προσφέρουν καλή διάθεση, χαρά και συναγωνισμό. 

Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας Αθλοπαιδιές 2018 Μηλιές Ηλείας
Ο χώρος διεξαγωγής των αγωνισμάτων

Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ανήκει σε μία ομάδα τεσσάρων ατόμων, να βρίσκεται στην πλατεία του χωριού Μηλιές στις 6:30 το απόγευμα και να είναι έτοιμος να διαγωνισθεί σε αθλήματα όπως: Τσουβαλόδρομία, μπαλονοδρομία, αυγοδρομία, διελκυστίνδα, τρέξιμο με δεμένα πόδια κ.α. Να επισημάνουμε ότι η συμμετοχή είναι 2 ευρώ/άτομο.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή βοηθώντας μας για την καλύτερη οργάνωση στα τηλέφωνα: 6973381207 και 6937894450.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου