Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στο φαράγγι των Μύλων

Καλωσορίζουμε τον Οκτώβριο με μια ακόμη εξόρμηση. Αυτή τη φορά προς τη Λακωνία. Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, θα ζήσουμε άλλη μια αξέχαστη εμπειρία, με την όμορφη παρέα μας. Θα βρεθούμε στο χωριό Γεωργίτσι της Λακωνίας και θα κατευθυνθούμε προς το χωριό Καστόρι, μέσω του «φαραγγιού των μύλων». 

https://apo-drasis.gr

Το φαράγγι είναι πολύ εύκολο, ιδανικό για αρχάριους. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πλακόστρωτους δρόμους, παλαιούς μύλους, πέτρινα γεφύρια και πολύ πράσινο. Γενικά, πρόκειται για μία πολύ γραφική πεζοπορία, που στο μεγαλύτερο μέρος της είναι κατηφορική, με τα δέντρα να μας χαρίζουν τη σκιά τους και ο χρόνος που απαιτείται είναι 3,5 - 4 ώρες.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Νερό, μπατόν.
Προαιρετικός εξοπλισμός: Αντιανεμικό μπουφάν, αδιάβροχο, καπέλο.
Κατηγορία: Α
Διάρκεια: 3:30 - 4:00 ώρες

Για την ώρα και τα σημεία συνάντησης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται τηλεφωνικά, όταν θα δηλώσουν συμμετοχή. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα: 6973381207 και 6985659908.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου