Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Αλλαγή προγράμματος - Προφήτης Ηλίας Δίβρης

Έπειτα από επικοινωνία μας με τους ανθρώπους από την Λακωνία, που ασχολούνται με το φαράγγι των μύλων, μάθαμε ότι αυτή την Κυριακή δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η πεζοπορία μας στο μέρος. Αυτό οφείλεται στην τελευταία κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή (κυκλώνας Ζορμπάς), η οποία εκτός του ότι μετέφερε φερτά υλικά που κλείνουν το μονοπάτι, έχει φουσκώσει το νερό του ποταμού και τελικά το μονοπάτι γίνεται απροσπέλαστο.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. στην Δίβρη

Γι' αυτό το λόγο, έστω και την τελευταία στιγμή, αντικαθιστούμε την προγραμματισμένη μας εκδρομή, με μία κοντινή και εξίσου απολαυστική εξόρμηση. Θα βρεθούμε σε ένα από τα ιστορικότερα χωριά του νομού μας, την Δίβρη. Από εκεί θα ξεκινήσουμε και θα ανηφορίσουμε για την κορυφή του Προφήτη Ηλία, με υψόμετρο περίπου 1600 μ. Το ραντεβού μας Λοιπόν είναι αυτή την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 8:30 το πρωί, έξω από το παλιό δημαρχείο της Δίβρης.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Ορειβατικά παπούτσια, μπατόν, αντιανεμικό/αδιάβροχο μπουφάν, καπέλο, νερό.
Κατηγορία: Α
Διάρκεια: 5 ώρες

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας, για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής, στα τηλέφωνα: 6973381207 και 6985659908.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου