Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοίνωση για ράφτινγκ στον Αλφειό



Ξεκινώντας τις δραστηριότητες μας μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, διαφοροποιούμαστε λιγάκι και αυτή την φορά βρεθούμε εντός του υγρού στοιχείου. Σε συνεργασία με το Olympia adventure club θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ράφτινγκ στον ποταμό Αλφειό, όπου πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα αναλάβουν να μας καθοδηγήσουν, ώστε να γνωρίσουμε το συγκεκριμένο σπορ δράσης και να ζήσουμε την εμπειρία με ασφάλεια. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση
https://www.facebook.com/pg/Olympiadventures/photos/?ref=page_internal
Το ραντεβού μας για την δράση αυτή είναι το επόμενο Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, στις 2:30 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Olympia Adventure club, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Μουριά, 15 μόλις λεπτά από την Αρχαία Ολυμπία. Η διαδρομή που θα κάνουμε ράφτινγκ είναι περίπου 8 χιλιομέτρων και είναι ιδανική για αρχάριους και παιδιά άνω των 9 ετών. Η συνολική διάρκεια της διαδικασίας είναι περίπου 3 ώρες και το κόστος ανά άτομο είναι 25 ευρώ.

Απαραίτητος εξοπλισμός
Δεύτερα αθλητικά παπούτσια που θα βραχούν, Δεύτερη αλλαξιά ρούχα, μαγιό, πετσέτα, αντηλιακό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε τον επόμενο σύνδεσμο εδώ.

Για την καλύτερη οργάνωση της δραστηριότητας, παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στα τηλέφωνα: 6973381207 και 6985659908.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου