Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Επόμενες δραστηριότητες

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας διοργάνωσε τους πρώτους αγώνες ορεινού τρεξίματος με την ονομασία «Δίβρις The Hard Trail». Για την άρτια οργάνωση και μετέπειτα σημαντική επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, χρειάστηκε να δώσουμε πολύ παραπάνω ενέργεια από την διοργάνωση των υπολοίπων δραστηριοτήτων, καθώς ήταν η πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να επικεντρωθούμε και περάσουν σε δεύτερη μοίρα αυτά που μας έχουν κάνει αγαπητούς σε όλους εσάς. Ζητούμε συγγνώμη γι' αυτό και τώρα πια που έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία, δεν θα το επιτρέψουμε να ξανασυμβεί. 

Για να επανέλθουμε στην κανονικότητα λοιπόν, ανακοινώνουμε τις επόμενες πεζοπορίες, που θα μας φέρουν μέχρι το τέλος του έτους:

1)      Στις 17 Νοεμβρίου και ημέρα Κυριακή, θα μεταφερθούμε στην Δίβρη και θα ανεβούμε στην κορυφή Προφήτης Ηλίας (1600 μ. υψόμετρο), χρησιμοποιώντας την κυκλική διαδρομή του αγώνα των 13 χλμ «Δίβρις The Hard Trail». Είναι ένα μονοπάτι επίπονο μέχρι την κορυφή, που μας αποζημιώνει με την εκπληκτική πανοραμική θέα της Δίβρης, του δρυοδάσους της Φολόης, του ολυμπιακού κάμπου και των βουνών της Αρκαδίας. Η συνάντησή μας θα είναι στο δημαρχείο της Δίβρης στις 8:30 π.μ. 
  • Απαραίτητος εξοπλισμός: Ορειβατικά παπούτσια, μπατόν, σακίδιο πλάτης 40 λίτρων, αδιάβροχο, μπουφάν.
  • Κατηγορία: Α+
  • Διάρκεια: 5:30 ώρες
  • Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε μέχρι και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στα τηλέφωνα: 6973381207 και 6985659908.
Ελληνικός ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας στον Προφήτη Ηλία

2)       Στις 8 Δεκεμβρίου και ημέρα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον βόλτα στο δρυοδάσος της Φολόης, με την ελπίδα να πετύχουμε και φέτος την σωστή εποχή, που τα φύλλα των δέντρων είναι κόκκινα λίγο πριν αφήσουν γυμνούς τους κορμούς τους. Μια εικόνα μαγική, που όποιος την βλέπει, την θυμάται για πάντα. Για την συγκεκριμένη βόλτα θα ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου