Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση για το 6ο Κυνήγι του Χαμένου θησαυρού Δρυοδάσους Φολόης

Έφτασε για άλλη μια φορά η ώρα για το ετήσιο ραντεβού μας! Το πανέμορφο δρυοδάσος της Φολόης, μας περιμένει και φέτος για να διασκεδάσουμε και να δοκιμάσουμε την οξύτητα του πνεύματός μας. Για έκτη χρονιά ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας διοργανώνει το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Πρόκειται για το παιχνίδι που στηρίζεται στη μνήμη, την παρατηρητικότητα και την αντοχή με σκοπό την λύση του μυστηρίου. Όσες ομάδες θέλουν να προσπαθήσουν και φέτος να φτάσουν στην άκρη του νήματος, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6998333749 και 6973381207.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 1 Μαρτίου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι ομάδες θα πρέπει να αποτελούνται από 4 ή 5 άτομα και η συμμετοχή είναι 2 ευρώ ανά άτομο. Οι δηλώσεις των ομάδων θα γίνονται δεκτές μεχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου 2020. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και το σενάριο για το φετινό μας μυστήρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου