Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στο Μαίναλο

Την Κυριακή 26 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί άλλη μια προγραμματισμένη εξόρμηση μας στα βουνά της ορεινής Αρκαδίας.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. στην διαδρομή Βαλτεσινίκο - Λαγκάδια

Πρόκειται για μια διαδρομή από Βαλτεσινίκο Λαγκάδια συνολικής απόστασης 14 χλμ. Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί σε ένα πολύ καλά σηματοδοτημένο μονοπάτι, όπου θα υπάρχει τμηματικά ανάβαση και κατάβαση, με το δεύτερο να υπερτερεί σε αρκετά σημεία.

Στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής θα διασχίσουμε ένα μεγάλο Ελατόδασος χαρακτηριστικής ομορφιάς με το κάστρο Βαλτεσινίκου να κρύβεται πίσω από αυτή. Στην πεζοπορία μας θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε διάλειμμα στις δυο βρύσες που βρίσκονται στην διαδρομή μας (κρύα βρύση - της γριάς το λιθάρι) και να ανεφοδιαστούμε με δροσερό πόσιμο νερό.

Η εξόρμηση μας θα ξεκινήσει 9:30  το πρωί στο χωριό Βαλτεσινίκο. Όσοι επιθυμούν να μεταφερθούν με το λεωφορείο που έχει οργανώσει ο Σύνδεσμος μας θα πρέπει να βρίσκονται στις 7:00 το πρωί στον Πύργο στο Parking του πρώην Βερόπουλου ή στις 7:20 στον κόμβο του χωριού Μιράκα. Το κόστος του λεωφορείου είναι 15 ευρώ το άτομο. 

Απαραίτητος εξοπλισμός: Καλά πεζοπορικά παπούτσια
Κατηγορία: A
Διάρκεια: 5 ώρες
Η διαδρομή δεν ενδεικνύεται για αρχάριους.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν απαραιτήτως μέχρι το Σάββατο, καθώς υπάρχει ήδη περιορισμένη θέση στο λεωφορείο, για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα 6937894450, 6981638946, 6998333749.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου