Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση για την βόλτα στο δρυοδάσος της Φολόης

Κλείνοντας το πρόγραμμά μας για φέτος, θα πραγματοποιήσουμε την βόλτα που κάνουμε τέτοια εποχή στο δρυοδάσος της Φολόης. Θα λάβει χώρα την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ο τόπος συνάντησης θα είναι το χωριό Λάλας στις 10:00 το πρωί. Από εκεί θα ξεκινήσουμε με τα αυτοκίνητά μας και θα κατευθυνθούμε προς το δάσος. 


Ο λόγος που επιλέγουμε κάθε χρόνο αυτή την εποχή για να επισκεφθούμε το δρυοδάσος, είναι γιατί βρισκόμαστε στο χρονικό «παράθυρο», που τα φύλλα των δέντρων, λίγο πριν πέσουν για τον χειμώνα, γίνονται κόκκινα για λίγες μέρες και δημιουργούν μια εικόνα σπάνια και μαγική στη Φολόη.  


Έτσι, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτή την φυσική ομορφιά και να γεμίσουμε την ψυχή και το μυαλό μας με εικόνες, που θα μας κρατάνε συντροφιά μέχρι να ξανάρθει η άνοιξη, θα συναντηθούμε και θα κάνουμε μια όμορφη βόλτα, περίπου δύο ωρών, μέσα στους δρόμους και τα μονοπάτια του δάσους. Είναι μια πεζοπορία φιλική προς όλους, μεγάλους και παιδιά, με μικρές απαιτήσεις σε εξοπλισμό και αντοχές, καθώς η διαδρομή είναι επί το πλείστον ισόπεδη.

 Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα: 6973381207 και 6937894450 μέχρι και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου. 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου