Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

2020 - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Καθώς όλοι έχουμε κάνει ήδη τα πρώτα μας βήματα για το νέο έτος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας θέλει να ευχηθεί σε όλους τους φίλους του Συνδέσμου για το 2020 να έχουν υγεία, ευτυχία, αγάπη και καλή τύχη. Ταυτόχρονα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε όλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία φέτος θα κοπεί την επόμενη Κυριακή 26 Ιανουαρίου σε μια από τις πανέμορφες κορυφές στα Λάμπεια Όρη.

Λάμπεια όρη

Πιο συγκεκριμένα, θα συναντηθούμε στην Δίβρη (Λαμπεία) στις 10:00 το πρωί και θα κατευθυνθούμε σε μία από τις χαμηλές κορυφές (1500 μ.), η οποία όμως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υψηλότερες από άποψη ομορφιάς και πανοράματος. Θα είναι σύντομη η διαδρομή και στην κορυφή θα γίνει και η κοπή της Βασιλόπιτας. 

Επειδή, φέτος θα κάνουμε την συγκεκριμένη αλλαγή στον τρόπο που γιορτάζουμε τον ερχομό του νέου έτους, να ενημερώσουμε ότι τα βίντεο που συνήθως παρουσιάζουμε στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν στο κανάλι μας στο Youtube κάνοντας την ανασκόπηση του 2019 τόσο στις πεζοπορίες , όσο και στις εκδηλώσεις.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Ορειβατικά παπούτσια, μπατόν, μπουφαν, αντιανεμικό, γάντια, κασκόλ, σκούφος.
Κατηγορία: Α
Ώρες: 3

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6973381207, 6985659908, 6937894450.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου