Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων 2017 (΄Β εξάμηνο)

Το πρόγραμμα αποτελεί  έναν γενικό οδηγό για τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, ώστε οι ενδιαφερόμενοι φίλοι και τα μέλη του Συνδέσμου, να μπορούν να φτιάξουν το πρόγραμμα τους. Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα, θα αναρτώνται μια με δυο εβδομάδες πριν στο Blog  και το Facebook του Συνδέσμου μας.

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ:

16 Ιουλίου 2017
Πέρσαινα – Λάσδικα
Μια διαδρομή που θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τρία φαράγγια της Ορεινής Ηλείας. Το φαράγγι της Φέγγρας, του Ενιπέα και το φαράγγι του Κρυονερίου.
Κατηγορία: A+,         Ώρες: 4:00

30 Ιουλίου 2017
Χελμός
Κυκλική διαδρομή γύρω από τα χωριά Περιστέρα και Ζαρούχλα, συναντώντας μια πολύ γραφική λίμνη, η οποία δημιουργήθηκε  από κατολίσθηση που έγινε πριν πολλά χρόνια δημιουργώντας έτσι αυτή την πανέμορφη λίμνη, την λίμνη Τσιβλού.
Κατηγορία: A,           Ώρες: 3:30

7 Αυγούστου 2017
Νυχτερινή Πεζοπορία με πανσέληνο
Απολαμβάνουμε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι με μια πεζοπορία μικρής διάρκειας και φιλική προς όλους.  Η διαδρομή μας θα είναι Αρχαία Πίσα – Αρχαία Ολυμπία και  θα καταλήξουμε στο αρχαιολογικό χώρο.
Κατηγορία: A,          Ώρες: 2:00

 13 Αυγούστου 2017
3η Ποδηλατοβόλτα  “Ηρακλής Χατζηαγγελίδης”
Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ποδηλατοβόλτα ανοίγει τον κύκλο εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος μας για το καλοκαίρι.  Η ποδηλατοβόλτα γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς  “ΩΛΟΝΟΣ”, δημιουργώντας δυο διαδρομές των 5 και 20 χλμ  για οικογένειες και αθλητές αντίστοιχα. 

20 Αυγούστου 2017
4ο Φωτοράλλυ Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.
Για 4η χρονιά το παιχνίδι που όλοι λατρέψαμε έρχεται να δοκιμάσει την οξύτητα της όρασης μας αλλά και το ομαδικό μας πνεύμα, εξερευνώντας το χωριό Φολόη.

23 Αυγούστου 2017
Αθλοπαιδιές 2017
Μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες, καθώς μας προσφέρει ένα ξέγνοιαστο απόγευμα με διασκέδαση και ομαδικά παιχνίδια στο χωριό Μηλιές.

3 Σεπτεμβρίου 2017
Πηνειός
Κατάβαση στο Κεδρόδασος,  ώστε να πλησιάσουμε τις πανέμορφες λίμνες που θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε μπάνιο. Μια πεζοπορία στην οποία θα περπατήσουμε ένα μεγάλο της κομμάτι μέσα στο ποτάμι.
Κατηγορία: A+,           Ώρες: 3:30

17 Σεπτεμβρίου 2017
Κεφαλονιά
Έπειτα από πρόσκληση της Ορειβατικής Λέσχης Κεφαλονιάς θα πραγματοποιήσουμε μια διήμερη εξόρμηση στο όμορφο νησί, συνδυάζοντας πεζοπορία μέσα σε φαράγγι με μπάνιο στην όμορφη παραλία Αμίδι της Κεφαλονιάς.
Κατηγορία: A,           ‘Ώρες: 5:00

1 Οκτωβρίου 2017
«Φαράγγι των Κενταύρων»
Κυκλική διαδρομή στο πανέμορφο Φαράγγι που είναι σηματοδοτημένο από τον Σύνδεσμο μας, παράλληλα στον ποταμό Σελλήεντα με αρχή και τέλος στο χωριό Φολόη.
Κατηγορία: A,          Ώρες: 3:00

15 Οκτωβρίου 2017
Βλαχοκερασιά
Κυκλική διαδρομή στις πηγές του Ευρώτα. Μια πεζοπορία πολύ γραφική. Ξεκινώντας συναντάμε μια πανέμορφη  λίμνη και στην συνέχεια ακολουθούμε το ποτάμι που θα μας ξαναφέρει στο χωριό Βλαχοκερασιά.
Κατηγορία: A,         Ώρες: 6:00

29 Οκτωβρίου 2017
Λάσδικα – Ολυμπία
Η πρώτη πεζοπορία σε μια διαδρομή που εγκαινιάζει ο Σύνδεσμο μας στην περιοχή μας.
Κατηγορία: A+,      Ώρες: 4:00

12 Νοεμβρίου 2017
Ζήρεια
Κατάβαση από την κορυφή Βαρνάβο σε υψόμετρο 1380μ. διασχίζοντας την χαράδρα της Φλαμπουρίτσας με έντονες εναλλαγές του περιβάλλοντος, καθώς ξεκινάμε με αλπική βλάστηση και στην συνέχεια έχουμε έντονη βλάστηση.
Κατηγορία: A ,       Ώρες: 3:00

26 Νοεμβρίου 2017
Τσίπιανα
Ανάβαση, ξεκινώντας από το χωριό Τσίπιανα, προς την κορυφή Ανάληψη στα Λάμπεια όρη σε υψόμετρο 1796μ.
Κατηγορία: B,       Ώρες: 6:00-7:00

10 Δεκεμβρίου 2017
Φολόη
Κυκλική διαδρομή με πανέμορφες εικόνες και γραφικές αποχρώσεις του κόκκινου που λόγω της εποχής αναδεικνύονται στην συγκεκριμένη πεζοπορία.
Κατηγορία: A,      Ώρες: 3:00


Λόγω της πιθανότητας που υπάρχει να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα για λόγους διευκόλυνσης διοργάνωσης, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες θα ενημερωθείτε από τα στοιχεία επικοινωνίας στην εξωτερική πλευρά του φυλλαδίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου